Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Szkoła Doktorska - Szkoła Doktorska
specjalność: technologia żywności i żywienia

Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 5:

Przedmioty innego typu (23)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Seminarium z promotorem Vzaliczenie0,0seminariapraktyczne0,00,015

Przedmioty innego typu (24)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Technologia żywności pochodzenia roślinnegozaliczenie3,0wykładyaudytoryjne2,01,015
projektypraktyczne1,00,510
Technologia żywności pochodzenia zwierzęcegozaliczenie3,0wykładyaudytoryjne2,01,015
projektypraktyczne1,00,510

Przedmioty innego typu (25)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Praktyka programowa dydaktyczno – badawczazaliczenie1,0praktykipraktyczne1,00,030

Przedmioty innego typu (26)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Podstawy informacji naukowejzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02