Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Biotechnologia (S2)
specjalność: Bioinżynieria produkcji żywności
Plany studiów w roku akademickim 2017/2018 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Praca dyplomowa | zaliczenie | 20,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 20,0 | 9,3 | 0 |
Seminarium magisterskie | zaliczenie | 3,0 | seminaria | audytoryjne | 3,0 | 1,5 | 30 |
Systemy zarządzania jakością w biotechnologii | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,3 | 10 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,3 | 10 |