Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia żywności pochodzenia wodnego
Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 6:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Akwakultura śródlądowa | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 16 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 16 | |||
Fizjologia żywienia | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 27 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 20 | |||
Genetyka i selekcja ryb | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 | |||
Parazytologia | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 8 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 8 | |||
Zabezpieczenie surowców rybnych | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |