Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia żywności pochodzenia wodnego
Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 2:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Marketing | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
Technologia informacyjna | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,5 | 21 |
Praktyki zawodowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba tygodni |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka produkcyjno-organizacyjna | zaliczenie | 4,0 | praktyki | praktyczne | 4,0 | 0,0 | 4 |
Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Chemia organiczna | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 21 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
Ekologia i ochrona środowiska | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,0 | 8 | |||
Fizyka | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 13 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ogólna technologia żywności | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 23 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |