Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia żywności pochodzenia wodnego
Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 1:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Człowiek w procesie pracy | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 |
Podstawy prawa | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 16 |
Wychowanie fizyczne | zaliczenie | 2,0 | lektorat | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 20 |
Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Chemia ogólna i nieorganiczna | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 21 | |||
Ekonomika i zarządzanie | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 8 |
Matematyka | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
konwersatoria | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 21 | |||
Statystyka | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
konwersatoria | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 21 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Maszynoznawstwo | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 21 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Szkolenie BHP | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 5 |
Szkolenie biblioteczne | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |