Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia i żywienie

Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 5:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 1wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Analiza i ocena jakości żywnościegzamin6,0wykładyaudytoryjne2,01,020
laboratoriapraktyczne4,02,027

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Chłodnictwo i przechowalnictwoegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,012
laboratoriapraktyczne3,02,027
Podstawy biotechnologiiegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,018
laboratoriapraktyczne2,01,013
Surowce rzeźneegzamin5,0laboratoriapraktyczne3,01,018
wykładyaudytoryjne1,01,018
projektypraktyczne1,01,03
Technologia produktów zbożowychegzamin6,0laboratoriapraktyczne4,01,030
wykładyaudytoryjne1,01,018
projektypraktyczne1,01,03

Blok obieralny 1 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Język angielskiegzamin2,0lektoratpraktyczne2,01,0303
lektoratpraktyczne2,02,0304
lektoratpraktyczne1,01,0305
lektoratpraktyczne2,02,0306
2 Język niemieckiegzamin2,0lektoratpraktyczne2,01,0303
lektoratpraktyczne2,02,0304
lektoratpraktyczne1,01,0305
lektoratpraktyczne2,02,0306