Grupa | Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
1 | Podstawy systemów informacji przestrzennej - Przedmiot obieralny I | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,3 | 0,6 | 15 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 0,7 | 0,6 | 15 | 5 |
2 | Produkty i systemy wydawnicze - Przedmiot obieralny I | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 0,9 | 0,6 | 15 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 1,1 | 0,6 | 15 | 5 |
3 | Rachunkowość komputerowa - Przedmiot obieralny I | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 0,9 | 0,5 | 15 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 1,1 | 0,5 | 15 | 5 |
4 | Techniki marketingowe - Przedmiot obieralny I | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 0,9 | 0,5 | 15 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 1,1 | 0,5 | 15 | 5 |
5 | Wspomaganie decyzji w zarządzaniu - Przedmiot obieralny I | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 0,7 | 0,5 | 15 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 1,3 | 0,5 | 15 | 5 |
6 | Wybrane metody obliczeń numerycznych - Przedmiot obieralny I | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 0,9 | 0,5 | 15 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 1,1 | 0,6 | 15 | 5 |
7 | Zastosowanie metod sztucznej inteligencji w ekonomii i zarządzaniu - Przedmiot obieralny I | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 0,9 | 0,5 | 15 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 1,1 | 0,5 | 15 | 5 |