Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Aspekty inżynierskie w technologii żywności pochodzenia roślinnego | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Aspekty inżynierskie w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Bakteryjne, grzybowe i wirusowe choroby roślin | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 15 | 3 |
Hodowle komórkowe i ich wykorzystanie | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 4 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 4 |
Mechanizmy zakażeń | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | 3 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 3,0 | 3,0 | 15 | 3 |
Mikrobiologia farmaceutyczna | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 3,0 | 30 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 | 3 |
Mikrobiologia przetwórstwa żywności | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | 4 |
Podstawy fizjologii żywienia | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Podstawy żywienia człowieka | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Projektowanie nowych produktów żywnościowych | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 15 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Specjalistyczne techniki mikroskopowe | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 | 2 |
Technologia żywności pochodzenia wodnego | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 30 | 1 |
Wykorzystanie inżynierii genetycznej w naukach rolniczych | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | 2 |
Zaawansowane metody w diagnostyce mikrobiologicznej | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 45 | 4 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 4 |