Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia stosowana z uz (S2)
Plany studiów w roku akademickim 2020/2021 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Ochrona własności intelektualnej | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 5 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 4,0 | seminaria | audytoryjne | 4,0 | 4,0 | 15 |
Zarządzanie i marketing | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Bakteryjne, grzybowe i wirusowe choroby roślin | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 15 | |||
Mechanizmy zakażeń | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 3,0 | 3,0 | 15 | |||
Mikrobiologia farmaceutyczna | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 3,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Podstawy informacji naukowej | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |