Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N2)Wydział Szkoła DoktorskaWydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i ArchitekturyWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejKierunek Technologia żywności i żywienie człowieka (N2)pozostałe kierunki i dyscyplinySpecjalność ocena, analiza i zarządzanie jakością żywnościtechnologia i biotechnologia żywnościtechnologia rybnażywienie człowiekaEfekty uczenia się WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Plan semestru 4.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówWażnePrzeglądanie planów studiów wymaga wybrania specjalnościPlany studiów w roku akademickim 2019/2020 - wykaz specjalności: ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności technologia i biotechnologia żywności technologia rybna żywienie człowieka