Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 11 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Hydrobiologia organizmów wodnych użytecznych w technologii | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 18 |
Hydrochemia | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 9 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 |
Podstawy żywienia człowieka | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 4,0 | 2,0 | 18 |
Produkcja surowców pochodzenia wodnego | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 |
Technologia gastronomiczna | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 |