Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia żywności pochodzenia wodnego

Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 1:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Człowiek w procesie pracyzaliczenie2,0wykładyaudytoryjne2,01,016
Podstawy prawazaliczenie1,0wykładyaudytoryjne1,01,016
Wychowanie fizycznezaliczenie2,0lektorataudytoryjne2,02,020

Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Chemia ogólna i nieorganicznaegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,018
laboratoriapraktyczne3,02,021
Ekonomika i zarządzaniezaliczenie2,0wykładyaudytoryjne2,01,08
Matematykaegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,018
konwersatoriaaudytoryjne2,01,021
Statystykaegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,018
konwersatoriaaudytoryjne3,01,021

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Maszynoznawstwoegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,018
laboratoriapraktyczne3,01,021

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Szkolenie BHPzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,05
Szkolenie bibliotecznezaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02