Bioetyka | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Etyka biznesu | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Etyka zawodowa | przedmiot wspólny | | 1 / 3 |
Język angielski | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Język niemiecki | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Komunikacja międzykulturowa | przedmiot wspólny | | 1 / 4 |
Komunikacja społeczna i techniki negocjacji | przedmiot wspólny | | 1 / 5 |
Ochrona własności przemysłowej | przedmiot wspólny | | |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Prawo pracy | przedmiot wspólny | | |
Socjologia społeczeństwa informacyjnego | przedmiot wspólny | | 1 / 6 |
Społeczne aspekty sztucznej inteligencji | przedmiot wspólny | | 1 / 7 |
Szkolenie z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy | przedmiot wspólny | | |
Bioinformatyka | przedmiot wspólny | | |
Biotechnologia w produkcji biopolimerów | przedmiot wspólny | | |
Biotechnologia w przemyśle spożywczym | przedmiot wspólny | | |
Biotechnologia w rozrodzie zwierząt | przedmiot wspólny | | |
Etyczne, prawne i ekonomiczne aspekty biotechnologii | przedmiot wspólny | | |
Genomika i transkryptomika | przedmiot wspólny | | |
Inżynieria genetyczna | przedmiot wspólny | | |
Kriobiologia | przedmiot wspólny | | 11 / 1 |
Metody biotechnologiczne w produkcji surowic i szczepionek | przedmiot wspólny | | 15 / 1 |
Metody molekularne w diagnostyce i profilaktyce chorób pasożytniczych | przedmiot wspólny | | 11 / 2 |
Mikrobiologia przemysłowa | przedmiot wspólny | | |
Modele zwierzęce chorób genetycznych ludzi | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Nutri-, farmako- i toksykogenomika | przedmiot wspólny | | 11 / 3 |
Ovo- i apiterapia | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Planowanie i analiza eksperymentu | przedmiot wspólny | | |
Podstawy farmakologii i farmakokinetyki | przedmiot wspólny | | 15 / 2 |
Podstawy projektowania i rozwoju linii biotechnologicznych (w tym grafika inżynierska) | przedmiot wspólny | | |
Seminarium magisterskie | przedmiot wspólny | | |
Systemy zarządzania jakością w biotechnologii | przedmiot wspólny | | |
Wykorzystanie zwierząt laboratoryjnych w badaniach biomedycznych | przedmiot wspólny | | 5 / 3 |
Badanie biozgodności nanomateriałów | Bioinżynieria | | 9 / 1 |
Bioinżynieria w produkcji zwierzęcej | Bioinżynieria | | |
Bioinżynieria w produkcji żywności | Bioinżynieria | | |
Bioinżynieria środowiskowa | Bioinżynieria | | |
Biologia nowotworów | Bioinżynieria | | 7 / 1 |
Biologiczna ocena żywności | Bioinżynieria | | 5 / 1 |
Biologiczne metody utrwalania i przechowywania żywności | Bioinżynieria | | 6 / 1 |
Biotechnologia w kosmetologii | Bioinżynieria | | 7 / 2 |
Biotechnologiczne podstawy ksenotransplantacji | Bioinżynieria | | 7 / 3 |
Cytogenetyka i inżynieria chromosomowa | Bioinżynieria | | |
Diagnostyka mikrobiologiczna | Bioinżynieria | | 3 / 1 |
Diagnostyka molekularna roślin uprawnych | Bioinżynieria | | 8 / 1 |
Diagnostyka parazytologiczna | Bioinżynieria | | 3 / 2 |
Enzymatyczna modyfikacja żywności | Bioinżynieria | | 6 / 2 |
Enzymes in food product modification | Bioinżynieria | | 6 / 3 |
Filogenetyka molekularna | Bioinżynieria | | 8 / 2 |
Higiena i toksykologia żywności | Bioinżynieria | | 4 / 1 |
Inżynieria enzymowa | Bioinżynieria | | |
Inżynieria w rozrodzie zwierząt | Bioinżynieria | | |
Ksenobiotyki w żywności | Bioinżynieria | | 4 / 2 |
Markery genetyczne jakości żywności | Bioinżynieria | | 5 / 2 |
Metody biotechnologiczne w produkcji energii | Bioinżynieria | | |
Metody genetyki molekularnej w diagnostyce | Bioinżynieria | | 3 / 3 |
Metody laboratoryjne w ocenie jakości żywności | Bioinżynieria | | 5 / 3 |
Mikrobiologia żywności | Bioinżynieria | | 6 / 4 |
Molekularne podstawy ewolucji | Bioinżynieria | | 8 / 3 |
Monitoring of transgenic crops | Bioinżynieria | | 8 / 4 |
Nanobioinżynieria | Bioinżynieria | | |
Nanobiomateriały | Bioinżynieria | | 9 / 2 |
Opakowania i systemy pakujące | Bioinżynieria | | 6 / 5 |
Podstawy współczesnej mikroskopii | Bioinżynieria | | |
Praca dyplomowa | Bioinżynieria | | |
Proteomika | Bioinżynieria | | |
Reaktywne formy tlenu i antyoksydanty | Bioinżynieria | | 7 / 4 |
Selekcja zwierząt wspomagana markerami a jakość pozyskiwanych produktów | Bioinżynieria | | 5 / 4 |
Składniki żywności modyfikujące system endokrynny organizmu | Bioinżynieria | | 4 / 3 |
Spektrometria mas | Bioinżynieria | | 3 / 4 |
Substancje niepożądane w paszach i żywności | Bioinżynieria | | 4 / 4 |
Synteza i właściwości nanostruktur | Bioinżynieria | | 9 / 3 |
Toksykologia nanomateriałów | Bioinżynieria | | 9 / 4 |
Towaroznawstwo żywności z elementami biotechnologii | Bioinżynieria | | 4 / 5 |
Wykorzystanie hodowli komórkowych w medycynie regeneracyjnej | Bioinżynieria | | 7 / 5 |
Zastosowanie metod biotechnologii w ochronie zasobów genowych i ochronie roślin | Bioinżynieria | | 8 / 5 |