Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia (S2)
Plany studiów w roku akademickim 2022/2023 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Przygotowanie pracy dyplomowej | zaliczenie | 20,0 | laboratoria | praktyczne | 20,0 | 0,6 | 0 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Hodowle komórkowe i ich wykorzystanie | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,3 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 15 | |||
Proteomika | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,3 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 1,5 | 1,2 | 30 | |||
Techniki w diagnostyce mikrobiologicznej z elementami walidacji metod | egzamin | 4,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,8 | 45 | |||
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 15 |