Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)
specjalność: technologia żywności pochodzenia wodnego

Plany studiów w roku akademickim 2020/2021 - semestr 6:

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Analiza i ocena jakości żywnościegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,02,045
wykładyaudytoryjne3,01,030
Podstawy genetyki człowieka z elementami nutrigenomikiegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,00,530
laboratoriapraktyczne3,00,530

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Parazytologiaegzamin2,0laboratoriapraktyczne1,01,015
wykładyaudytoryjne1,00,015
Podstawy fizjologii żywieniaegzamin6,0laboratoriapraktyczne2,01,030
wykładyaudytoryjne4,02,045
Podstawy technologii mleczarskiejegzamin4,0laboratoriapraktyczne2,02,030
wykładyaudytoryjne2,01,015
Przetwórstwo ryb i owoców morzaegzamin6,0laboratoriapraktyczne4,02,045
wykładyaudytoryjne2,01,045

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Podstawy informacji naukowejzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02
zamknij

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej.