Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Rolnictwo w warunkach zrównoważonego rozwoju
Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 1:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Marketing artykułów rolnych | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 5 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 3,0 | 3,0 | 10 | |||
Nowe trendy w produkcji zwierzęcej | zaliczenie | 13,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 7,0 | 7,0 | 25 |
wykłady | audytoryjne | 6,0 | 6,0 | 25 | |||
Produkcja żywności tradycyjnej i modyfikowanej genetycznie | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 5 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 3,0 | 3,0 | 10 | |||
Wybrane aspekty ekonomii rolnictwa na tle rozwoju obszarów wiejskich po wejściu polski do UE | zaliczenie | 9,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 6,0 | 6,0 | 25 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 3,0 | 10 |