Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Biotechnologia (S2)
specjalność: Bioinżynieria produkcji żywności z przedmiotami wyrównującymi efekty inżynierskie
Plany studiów w roku akademickim 2017/2018 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biotechnologia w produkcji pasz | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,3 | 1,0 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,7 | 1,0 | 15 | |||
Inżynieria enzymowa | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | |||
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 | |||
Mutageneza ukierunkowana organizmów wykorzystywanych w produkcji żywności | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 15 | |||
Praca dyplomowa | zaliczenie | 20,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 20,0 | 9,3 | 0 |
Seminarium magisterskie | zaliczenie | 3,0 | seminaria | audytoryjne | 3,0 | 1,5 | 30 |