Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia żywności pochodzenia wodnego
Plany studiów w roku akademickim 2016/2017 - semestr 6:
Praktyki zawodowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba tygodni |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka zawodowa | zaliczenie | 6,0 | praktyki | praktyczne | 6,0 | 0,0 | 6 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Opakowania do żywności i systemy pakujące | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 9 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Anatomia i fizjologia organizmów wodnych użytecznych w technologii | zaliczenie | 4,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 | |||
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 9 | |||
Parazytologia | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 9 | |||
Podstawy technologii mleczarskiej | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 18 | |||
Przetwórstwo ryb i owoców morza | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 27 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Podstawy informacji naukowej | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |