Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 14 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 15 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 17 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Badania in vivo i in vitro | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 0,7 | 0,7 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 0,3 | 0,3 | 10 |
Genomika | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 0,5 | 0,5 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 10 |
Metody utrwalania i przechowywania żywności | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | audytoryjne | 0,3 | 0,3 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 0,7 | 0,7 | 15 |
Ochrona bioróżnorodności | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 10 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 20 |
zajęcia terenowe | praktyczne | 0,5 | 0,5 | 5 |
Ochrona środowiska | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |