Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Analiza żywności | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 1,0 | seminaria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Systemy zarządzania jakością w przemyśle żywnościowym | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Towaroznawstwo produktów roślinnych | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Towaroznawstwo surowców pomocniczych i dodatków | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Towaroznawstwo używek | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 20 |
Żywienie różnych grup ludności | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |