Grupa | Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
1 | Aspekty mikrobiologiczne w produkcji żywności | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 | 1 |
2 | Mikrobiologiczne pozostałości w żywności | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 | 1 |
3 | Opakowania w gastronomii | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 | 1 |
4 | Produkty tradycyjne i regionalne | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 16 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 16 | 1 |
5 | Profilaktyka skutków współczesnego stylu życia | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 16 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 16 | 1 |
6 | Zafałszowania żywności | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 16 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 16 | 1 |
7 | Zapobieganie zakażeniom i zatruciom pokarmowym | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 16 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 16 | 1 |