Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne produktów ogrodniczych | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,3 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 0,5 | 0,2 | 6 |
Przygotowanie pracy magisterskiej i do egzaminu dyplomowego | zaliczenie | 20,0 | praca dyplomowa | audytoryjne | 20,0 | 0,0 | 0 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 2,0 | seminaria | audytoryjne | 2,0 | 0,4 | 12 |