Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa - Rolnictwo (S2)
specjalność: Doradztwo w agroturyźmie
Plany studiów w roku akademickim 2020/2021 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Przygotowanie pracy magisterskiej i do egzaminu dyplomowego | zaliczenie | 20,0 | praca dyplomowa | audytoryjne | 20,0 | 0,0 | 0 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 2,0 | seminaria | audytoryjne | 2,0 | 0,0 | 20 |
Wybrane problemy gospodarki nawozowej | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 20 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 20 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Bioklimatologia | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 20 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 25 | |||
Przetwórstwo surowców roślinnych | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 0,5 | 0,5 | 10 |