Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Biotechnologia (N2)
specjalność: Bioinżynieria produkcji żywności
Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Seminarium magisterskie | zaliczenie | 3,0 | seminaria dyplomowe | audytoryjne | 3,0 | 0,5 | 15 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Inżynieria komórkowa w rozrodzie zwierząt | zaliczenie | 4,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,4 | 10 | |||
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 5 | |||
Praca dyplomowa | zaliczenie | 20,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 20,0 | 10,0 | 0 |