Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (S3)

Plany studiów w roku akademickim 2018/2019 - semestr 6:

Przygotowanie do wykonywania zawodu nauczyciela akademickiego - praktyka zawodowa

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Praktyka zawodowazaliczenie0,5praktykiaudytoryjne0,50,030

Przygotowanie do pracy o charakterze badawczym lub badawczo rozwojowym

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Seminaria z opiekunem naukowym/promotoremzaliczenie0,0konwersatoriaaudytoryjne0,00,020
Technologia żywności pochodzenia zwierzęcegoegzamin3,0konwersatoriaaudytoryjne3,01,420