Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N2)
specjalność: technologia i biotechnologia żywności

Plany studiów w roku akademickim 2016/2017 - semestr 1:

Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Informatyka stosowanazaliczenie1,0ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne1,01,09

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Indywidualna przedsiębiorczość w przemyśle spożywczymzaliczenie2,0konwersatoriaaudytoryjne2,01,012
Wybrane działy w biotechnologii żywności (blok)egzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,018
laboratoriapraktyczne3,02,027

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Inżynieria genetyczna w przetwórstwie żywnościzaliczenie2,0wykładyaudytoryjne0,50,56
ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne0,50,56
laboratoriapraktyczne1,00,56
Wybrane działy w technologii mięsa i drobiuegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,018
laboratoriapraktyczne3,01,027
Wybrane działy w technologii mleczarskiejegzamin3,0wykładyaudytoryjne1,01,09
laboratoriapraktyczne2,02,018
Wybrane działy w technologii produktów roślinnychegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,018
laboratoriapraktyczne2,01,018

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Podstawy informacji naukowejzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02
Szkolenie bhpzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,05
zamknij

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej.