Wydział Techniki Morskiej i Transportu - Transport (N2)
specjalność: Transport żywności
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 42 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Bezpieczeństwo żywności | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 10 | |||
Handlowe urządzenia chłodnicze | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,4 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 | |||
Klimatyzacja i wentylacja w transporcie | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,8 | 0,4 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,4 | 10 | |||
wykłady | audytoryjne | 1,2 | 0,6 | 15 | |||
Logistyka i dystrybucja żywności | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,8 | 0,4 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,2 | 0,8 | 20 | |||
Praca przejściowa | zaliczenie | 4,0 | projekty | praktyczne | 4,0 | 1,2 | 30 |