Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 41 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Eksploatacja systemów chłodniczych | egzamin | 4,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,7 | 0,4 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 1,6 | 0,6 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,7 | 0,6 | 15 |
Infrastruktura transportu wodnego i lądowego | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
Przechowalnictwo | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,5 | 0,6 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 0,6 | 15 |
Zarządzanie systemami transportu żywności | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
Środki transportu żywności szybko psującej się | zaliczenie | 4,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 10 |
projekty | praktyczne | 2,0 | 0,4 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
Światowy rynek żywności | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |