Język obcy (j. angielski) | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 1 / 1 |
Język obcy (j. angielski) | Usługi turystyczne | | 1 / 1 |
Język obcy (j. angielski) | Towaroznawstwo żywności | | 1 / 1 |
Język obcy (j. niemiecki) | Towaroznawstwo żywności | | 1 / 2 |
Język obcy (j. niemiecki) | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 1 / 2 |
Język obcy (j. niemiecki) | Usługi turystyczne | | 1 / 2 |
Ochrona własności intelektualnej, bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |
Podstawy psychologii | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Prawa konsumenckie | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Przygotowanie pracy dyplomowej | przedmiot wspólny | | |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie bhp | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie biblioteczne | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa (4 tygodnie) | przedmiot wspólny | | |
Agroturystka | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 8 / 1 |
Agroturystyka | Towaroznawstwo żywności | | 3 / 1 |
Agroturystyka | Usługi turystyczne | | 3 / 1 |
Akwaria i oceanaria | Usługi turystyczne | | |
Analiza sensoryczna | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 4 / 1 |
Analiza statystyczna wyników badań | Usługi turystyczne | | |
Analiza statystyczna wyników badań | Towaroznawstwo żywności | | |
Analiza żywności | Towaroznawstwo żywności | | |
Analiza żywności | Usługi turystyczne | | |
Analiza żywności | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 4 / 2 |
Animacja czasu wolnego | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 5 / 1 |
Aspekty mikrobiologiczne w produkcji żywności | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 6 / 1 |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności | Towaroznawstwo żywności | | 5 / 1 |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności | Usługi turystyczne | | 6 / 1 |
Catering | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 7 / 1 |
Chemiczne pozostałości w żywności | Usługi turystyczne | | 6 / 2 |
Chemiczne pozostałości w żywności | Towaroznawstwo żywności | | 5 / 2 |
Chemiczne pozostałości w żywności | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 9 / 1 |
Działalność hotelarska i gastronomiczna | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Ekologia wód | Usługi turystyczne | | |
Ekonomia menadżerska | Towaroznawstwo żywności | | |
Ekonomia menadżerska | Usługi turystyczne | | |
Ekonomika w hotelarstwie | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Fizjologia hydrobiontów | Towaroznawstwo żywności | | 6 / 1 |
Fizjologia pracy | Towaroznawstwo żywności | | 6 / 2 |
Fizjologia pracy i wypoczynku | Usługi turystyczne | | |
Fizjologia pracy i wypoczynku | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 5 / 2 |
Gastronomia | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Gastronomia prozdrowotna | Usługi turystyczne | | 4 / 1 |
Gastronomia prozdrowotna | Towaroznawstwo żywności | | 6 / 3 |
Gospodarka wodno-ściekowa w obiektach hotelarskich i gastronomicznych. | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Higiena i bezpieczeństwo podróżnych | Usługi turystyczne | | |
Hotelarstwo | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Hotelarstwo i gastronomia komunikacyjna | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Hotelarstwo w Polsce i na świecie | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Jakość surowców i produktów | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 8 / 2 |
Jakość surowców i produktów | Usługi turystyczne | | 3 / 2 |
Jakość surowców i produktów | Towaroznawstwo żywności | | 3 / 2 |
Kuchnia polska | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 7 / 2 |
Kultura żywieniowa w różnych krajach świata | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 7 / 3 |
Logistyka w turystyce | Usługi turystyczne | | |
Metodyka badań laboratoryjnych | Towaroznawstwo żywności | | 4 / 1 |
Mikrobiologiczne pozostałości w żywności | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 6 / 2 |
Mikrobiologiczne zagrożenia zdrowotne żywności w hotelarstwie | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Mikrobiologiczne zatrucia w turystyce | Usługi turystyczne | | |
Mięso a kuchnie Polski i świata | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 7 / 4 |
Mięso a kuchnie świata | Usługi turystyczne | | 7 / 1 |
Nośniki szkodliwych mikroorganizmów | Towaroznawstwo żywności | | 5 / 3 |
Obsługa ruchu turystycznego | Usługi turystyczne | | |
Ogólne towaroznawstwo żywności | Towaroznawstwo żywności | | 3 / 3 |
Ogólne towaroznawstwo żywności | Usługi turystyczne | | 3 / 3 |
Ogólne towaroznawstwo żywności | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 8 / 3 |
Opakowania w gastronomii | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 6 / 3 |
Organizacja i technika obsługi gastronomicznej | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Organizacja i technika pracy w hotelarstwie | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Organizacja i technika pracy w hotelarstwie | Usługi turystyczne | | |
Organizacja pracy recepcji hotelowej | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Parazytozy pokarmowe w hotelarstwie | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 9 / 2 |
Pasożyty w surowcach i produktach żywnościowych | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 9 / 3 |
Podstawy użytkowania łodzi motorowych. | Usługi turystyczne | | 5 / 1 |
Pomorze Zachodnie - atrakcja turystyczna i przyrodnicza | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Produkt gastronomiczny | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 7 / 5 |
Produkty tradycyjne i regionalne | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 6 / 4 |
Profilaktyka skutków współczesnego stylu życia | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 6 / 5 |
Protokół dyplomatyczny | Usługi turystyczne | | 4 / 2 |
Protokół dyplomatyczny | Towaroznawstwo żywności | | 3 / 4 |
Protokół dyplomatyczny | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 8 / 4 |
Reologia żywności | Towaroznawstwo żywności | | 6 / 4 |
Statek jako aspekt turystyczny | Towaroznawstwo żywności | | 7 / 1 |
Statki jako aspekt turystyczny | Usługi turystyczne | | 7 / 2 |
Statystyczne sterowanie procesem | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Statystyczne sterowanie procesem produkcyjnym | Towaroznawstwo żywności | | |
Systemy informatyczne w hotelarstwie | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Systemy zarządzania jakością w przemyśle żywnościowym | Towaroznawstwo żywności | | |
Szkodniki żywności | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 9 / 4 |
Sztuka kulinarna | Usługi turystyczne | | 5 / 2 |
Sztuka kulinarna | Towaroznawstwo żywności | | 6 / 5 |
Toksyny zwierząt i roślin egzotycznych | Usługi turystyczne | | 6 / 3 |
Towaroznawstwo a specyfika wyrobów cukierniczych | Usługi turystyczne | | 4 / 3 |
Towaroznawstwo biocydów stosowanych w uprawach i hodowli | Towaroznawstwo żywności | | 7 / 2 |
Towaroznawstwo biopreparatów | Towaroznawstwo żywności | | 5 / 4 |
Towaroznawstwo maszyn i urządzeń do produkcji opakowań i pakowania artykułów spożywczych | Towaroznawstwo żywności | | 4 / 2 |
Towaroznawstwo napojów | Towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo napojów | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Towaroznawstwo produktów piekarniczych | Towaroznawstwo żywności | | 4 / 3 |
Towaroznawstwo produktów roślinnych | Towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo produktów rybnych i innych organizmów wodnych | Towaroznawstwo żywności | | 4 / 4 |
Towaroznawstwo produktów specjalnego przeznaczenia w turystyce | Usługi turystyczne | | |
Towaroznawstwo produktów zwierzęcych | Towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo surowców pomocniczych i dodatków | Towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo tłuszczów jadalnych | Towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo używek | Towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo używek | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Towaroznawstwo używek | Usługi turystyczne | | |
Towaroznawstwo wyrobów cukierniczych | Towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo wyrobów cukierniczych | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 8 / 5 |
Towaroznawstwo środków czystości | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Towaroznawstwo środków higieny przemysłu spożywczego | Towaroznawstwo żywności | | 5 / 5 |
Towaroznawstwo żywności specjalnego przeznaczenia i funkcjonalnej | Towaroznawstwo żywności | | |
Turystyka dla osób niepełnosprawnych | Towaroznawstwo żywności | | 3 / 5 |
Turystyka dla osób niepełnosprawnych | Usługi turystyczne | | 3 / 4 |
Turystyka w Antarktydzie i Arktyce | Usługi turystyczne | | 7 / 3 |
Turystyka w Antarktydzie i Arktyce | Towaroznawstwo żywności | | 7 / 3 |
Turystyka w strefach polarnych | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 9 / 5 |
Usługi gastronomiczne | Usługi turystyczne | | 6 / 4 |
Usługi gastronomiczne | Towaroznawstwo żywności | | 4 / 5 |
Walory krajoznawcze rzeki Odry , pojezierze i pobrzeża Bałtyku | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 9 / 6 |
Wnioski o dofinansowanie działalności turystycznej | Usługi turystyczne | | |
Woda a żywność | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 7 / 6 |
Wpływ środowiska na organizm | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 9 / 7 |
Wyjazdy studyjne | Towaroznawstwo żywności | | 7 / 4 |
Wyjazdy studyjne | Usługi turystyczne | | 7 / 4 |
Wyroby dietetyczne | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 8 / 6 |
Zafałszowania żywności | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 6 / 6 |
Zagospodarowanie turystyczne wód | Towaroznawstwo żywności | | 7 / 5 |
Zagospodarowanie turystyczne wód | Usługi turystyczne | | 5 / 3 |
Zapobieganie zakażeniom i zatruciom pokarmowym | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 6 / 7 |
Zarządzanie jakością | Usługi turystyczne | | |
Zarządzanie jakością w gastronomii | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 3 / 1 |
Zarządzanie jakością w hotelarstwie | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 3 / 2 |
Zarządzanie produktem | Towaroznawstwo żywności | | |
Zarządzanie produktem turystycznym | Usługi turystyczne | | |
Zarządzanie produktem w hotelarstwie | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | |
Zasoby mórz i oceanów jako walor wybranych regionów | Usługi turystyczne | | 5 / 4 |
Zoogeografia w turystyce | Usługi turystyczne | | |
Żeglarstwo | Usługi turystyczne | | 4 / 4 |
Żywienie a hotelarstwo | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 7 / 7 |
Żywienie a promocja zdrowia | Menadżer hotelarstwa i gostronomii | | 8 / 7 |
Żywienie różnych grup ludności | Towaroznawstwo żywności | | |