Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Działalność hotelarska i gastronomiczna | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Ekonomika w hotelarstwie | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 16 |
Hotelarstwo i gastronomia komunikacyjna | egzamin | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 16 |
Mikrobiologiczne zagrożenia zdrowotne żywności w hotelarstwie | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Systemy informatyczne w hotelarstwie | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 16 |
Zarządzanie produktem w hotelarstwie | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |