Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia żywności pochodzenia wodnego

Plany studiów w roku akademickim 2024/2025 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Seminarium dyplomowe 1zaliczenie1,0seminariaaudytoryjne1,00,46

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Analiza i ocena jakości żywnościegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,01,127
wykładyaudytoryjne3,00,818
Podstawy genetyki człowieka z elementami nutrigenomikiegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,00,818
laboratoriapraktyczne3,00,718

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Podstawy fizjologii żywieniaegzamin5,0laboratoriapraktyczne2,00,718
wykładyaudytoryjne3,01,227
Technologia produktów ubocznychegzamin5,0wykładyaudytoryjne3,00,818
laboratoriapraktyczne2,00,718
Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczegoegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,50,818
ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne2,50,718

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Szkolenie - Biuro Karierzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02