Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia (S1)
specjalność: mikrobiologia stosowana
Plany studiów w roku akademickim 2022/2023 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 21 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Fizjologia człowieka | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,3 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,3 | 30 | |||
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 | |||
Mikrobiologia żywności | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,5 | 1,3 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,5 | 1,2 | 30 | |||
Podstawy technologii mięsa | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,2 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,6 | 15 | |||
Podstawy technologii mleczarskiej | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,2 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,6 | 15 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 14 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |