Wydział Ekonomiczny - Zarządzanie (S1)
specjalność: Zarządzanie zasobami ludzkimi
Plany studiów w roku akademickim 2022/2023 - semestr 5:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Seminarium II | zaliczenie | 1,0 | seminaria | praktyczne | 1,0 | 0,6 | 14 |
Wybrane zagadnienia kultury - sztuka i historia Szczecina | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Analiza ekonomiczna | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,9 | 23 | |||
Ekologiczne aspekty zarządzania | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 14 |
Metody ilościowe w zarządzaniu | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,9 | 23 | |||
Przedsiębiorczość | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 10 | |||
Zarządzanie jakością | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prawo pracy | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 25 |
Przywództwo i motywacja | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,3 | 30 |
Systemy kadrowo-płacowe | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 25 |
Wartościowanie i ocena pracy | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 25 |