Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa - Ogrodnictwo (N2)
specjalność: Produkcja owoców, warzyw i ziół
Plany studiów w roku akademickim 2020/2021 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne produktów ogrodniczych | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,3 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 0,5 | 0,2 | 6 | |||
Przygotowanie pracy magisterskiej i do egzaminu dyplomowego | zaliczenie | 20,0 | praca dyplomowa | audytoryjne | 20,0 | 0,0 | 0 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 2,0 | seminaria | audytoryjne | 2,0 | 0,4 | 12 |
Właściwości dietetyczne i lecznicze roślin warzywnych i zielarskich | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,3 | 8 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,2 | 6 |