Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Biotechnologia (N2)
specjalność: Bioinżynieria
Plany studiów w roku akademickim 2020/2021 - semestr 2:
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Bioinżynieria w produkcji zwierzęcej | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,7 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,5 | 15 | |||
Bioinżynieria w produkcji żywności | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 1,5 | 0,5 | 10 |
projekty | praktyczne | 0,5 | 0,2 | 5 | |||
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,7 | 15 | |||
Inżynieria enzymowa | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,4 | 0,3 | 10 |
projekty | praktyczne | 0,6 | 0,2 | 5 | |||
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | |||
Inżynieria w rozrodzie zwierząt | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,3 | 0,6 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,7 | 0,7 | 15 | |||
Proteomika | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 20 |