Administracja Centralna Uczelni - Wymiana międzynarodowa (S2)
Plany studiów w roku akademickim 2018/2019 - zestawienie zbiorcze planów semestralnych:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ALIEN WATER ANIMAL SPECIES – INTRODUCTION, CURRENT STATUS, PERSPECTIVES | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
ALIEN WATER ANIMAL SPECIES – INTRODUCTION, CURRENT STATUS, PERSPECTIVES | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COURTIERS OF THE WORLD | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 6,0 | 0,0 | 30 | 2 |
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COURTIERS OF THE WORLD | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 6,0 | 0,0 | 30 | 1 |
ANTARCTIC MARINE RESOURCES | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
ANTARCTIC MARINE RESOURCES | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
AQUACULTURE | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
AQUACULTURE | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
AQUARIUM SCIENCE | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
AQUARIUM SCIENCE | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
AQUATOURISM | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
AQUATOURISM | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
Aquaponics | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 15 | 1 | |||
Aquaponics | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,0 | 15 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 15 | 2 | |||
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
Conservation genetics | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
Conservation genetics | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
DAIRY TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
DAIRY TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
DETECTION OF MISLABELED FISHERIES PRODUCTS | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
DETECTION OF MISLABELED FISHERIES PRODUCTS | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
ECOTOXICOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
ECOTOXICOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | seminaria | audytoryjne | 6,0 | 0,0 | 60 | 2 |
ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | seminaria | audytoryjne | 6,0 | 0,0 | 60 | 1 |
FISH BIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 0 | 1 |
laboratoria | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 0 | 1 | |||
FISH BIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 0 | 1 |
laboratoria | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 0 | 1 | |||
FISH CONCERVATION IN POLAND AND IN THE WORLD | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
FISH CONCERVATION IN POLAND AND IN THE WORLD | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
FISH DISEASE AND DIAGNOSTIC | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
FISH DISEASE AND DIAGNOSTIC | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUES | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUES | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
FISHES IN ESTUARIES | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
FISHES IN ESTUARIES | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
FOOD MICROBIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
FOOD MICROBIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
FOOD PROCES ENGINEERING | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 15 | 1 |
seminaria | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 15 | 1 | |||
FOOD PROCES ENGINEERING | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 15 | 2 |
seminaria | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 15 | 2 | |||
FOOD RHEOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 15 | 1 |
seminaria | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 15 | 1 | |||
FOOD RHEOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 15 | 2 |
seminaria | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 15 | 2 | |||
Fish technology | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
Fish technology | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
GAME FISHES OF THE WORLD | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
GAME FISHES OF THE WORLD | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
GENETIC CONTROL OF MEAT QUALITY TRAITS | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
GENETIC CONTROL OF MEAT QUALITY TRAITS | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOOD | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOOD | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIES | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 6,0 | 0,0 | 45 | 1 |
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIES | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 6,0 | 0,0 | 45 | 2 |
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSIS | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSIS | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
ISOLATES, CONCENTRATES AND BIOPREPARATES FROM FISH | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 6,0 | 0,0 | 60 | 2 |
ISOLATES, CONCENTRATES AND BIOPREPARATES FROM FISH | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 6,0 | 0,0 | 60 | 2 |
MEAT TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
MEAT TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
Offshore mariculture instalations | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
Offshore mariculture instalations | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
PLANT TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
PLANT TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
Seminar thesis | zaliczenie | 30,0 | wykłady | audytoryjne | 15,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 15,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
Seminar thesis | zaliczenie | 30,0 | wykłady | audytoryjne | 15,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 15,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
Techniques of molecular biology | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
Techniques of molecular biology | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 | |||
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTURE | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 2 | |||
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTURE | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | 1 |