Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Rybactwo (N1)
specjalność: Biotechnologia rybacka i akwakultura
Plany studiów w roku akademickim 2017/2018 - semestr 6:
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Akwakultura | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 18 | |||
Technika połowów | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 18 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biotechnologia rybacka | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 18 | |||
Hydrotechnika rybacka | zaliczenie | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 9 |