Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Rybactwo (N1)
specjalność: Eksploatacja rybackich zasobów środowiska wodnego
Plany studiów w roku akademickim 2016/2017 - semestr 7:
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Oceanografia rybacka | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 18 | |||
Podstawy zabezpieczania surowców rybackich | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 18 | |||
Selektywność narzędzi połowu | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 18 | |||
Teoria optymalnych połowów | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
Wędkarstwo | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Podstawy informacji naukowej | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |