Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (S3)
Plany studiów w roku akademickim 2015/2016 - semestr 1:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Dobrostan zwierząt doświadczalnych i hodowlanych w świetle prawa | zaliczenie | 1,0 | konwersatoria | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 |
Dydaktyka szkoły wyższej i nowoczesne techniki kształcenia | egzamin | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 11 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 11 | |||
Metody pozyskiwania i przetwarzania danych w badaniach naukowych | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 20 |
Psychologiczne i aksjologiczne podstawy procesu kształcenia w szkole wyższej | egzamin | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 11 |
wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 6 | |||
Seminarium prowadzone przez kierownika SD | zaliczenie | 1,0 | konwersatoria | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |