Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Eksploatacja mórz i oceanów (S1)Wydział Wydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i ArchitekturyWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejKierunek Eksploatacja mórz i oceanów (S1)Gospodarka i Zarządzanie Środowiskiem Wodnym (S1)Mikrobiologia stosowana (S1)Rybactwo (S1)Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności (S1)pozostałe kierunki i dyscyplinySpecjalność Eksploatacja biologicznych zasobów mórz i oceanówEksploatacja zasobów energetycznychEfekty kształcenia WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Plan semestru 4.Plan semestru 5.Plan semestru 6.Plan semestru 7.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówWażnePrzeglądanie planów studiów wymaga wybrania specjalnościPlany studiów w roku akademickim 2015/2016 - wykaz specjalności: Eksploatacja biologicznych zasobów mórz i oceanów Eksploatacja zasobów energetycznych