Wydział Ekonomiczny - Zarządzanie (N1)
specjalność: Zarządzanie w kryzysie
Plany studiów w roku akademickim 2015/2016 - semestr 5:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pracownia dyplomowa II | zaliczenie | 1,0 | projekty | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 9 |
Wpływ aktywności ruchowej na zdrowie człowieka | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | praktyczne | 1,0 | 0,8 | 5 |
Wybrane zagadnienia kultury - sztuka i historia Szczecina | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Analiza ekonomiczna | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,5 | 9 |
Ekologiczne aspekty zarządzania | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 |
Metody ilościowe w zarządzaniu | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 4,0 | 1,8 | 9 |
Przedsiębiorczość | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 0,6 | 9 |
Zarządzanie jakością | egzamin | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 0,8 | 9 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 9 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Dywersyfikacja produktu w kryzysie | zaliczenie | 2,0 | konwersatoria | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
Prawne uwarunkowania kryzysu | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,5 | 9 |
Public relations w kryzysie | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 | |||
Zarządzanie finansami w warunkach kryzysu | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |