Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Biotechnologia (N1)
Plany studiów w roku akademickim 2015/2016 - semestr 5:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 20 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 11 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Biotechnologia w przemyśle spożywczym | zaliczenie | 4,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,2 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,2 | 5 | |||
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,3 | 10 | |||
Biotechnologia w rozrodzie zwierząt | zaliczenie | 4,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,2 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 1,5 | 0,3 | 10 | |||
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 0,3 | 10 | |||
Fizjologia zwierząt | zaliczenie | 4,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,2 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,3 | 10 | |||
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,3 | 10 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Mikrobiologia przemysłowa | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,5 | 15 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,2 | 5 | |||
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,3 | 10 |