Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka z uz (S2)
specjalność: technologia rybna
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Przygotowanie pracy magisterskiej | zaliczenie | 15,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 15,0 | 0,0 | 0 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 2,0 | seminaria | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 26 |
Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Enzymologia | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 13 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 13 | |||
Statystyka stosowana | zaliczenie | 1,0 | konwersatoria | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Projektowanie i eksploatacja linii technologicznych. | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Higiena w przemyśle spożywczym | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 | |||
Wybrane działy w technologii żywności | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 26 |
laboratoria | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 26 | |||
Zasady żywienia i dietetyki | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 | |||
Żywieniowa promocja zdrowia | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 |