Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia i żywienie
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Mikrobiologia ogólna | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 24 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | |||
Mikrobiologia żywności | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 8 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Przetwórstwo surowców drobiowych | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 21 | |||
Technologia mięsa | egzamin | 7,0 | laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 24 | |||
Technologia mleczarska | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 20 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 1,0 | 27 |