Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Rybactwo (N2)
specjalność: Ochrona środowiska wodnego
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Marikultura (blok) | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
Zarządzanie przedsiębiorstwem rybackim | egzamin | 4,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,5 | 18 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ekologia stosowana | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,5 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 18 | |||
Praca dyplomowa ( magisterska) | zaliczenie | 10,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 10,0 | 0,0 | 0 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 1,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 18 |