Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Zootechnika (N2)
specjalność: Agroturystyka
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Warsztaty naukowe | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 15 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Diagnostyka genetyczna | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,4 | 8 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 7 | |||
Etyczne i prawne aspekty pracy ze zwierzętami | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 15 |
Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i przetwórstwo | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,5 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 0,7 | 10 | |||
Seminarium magisterskie | zaliczenie | 4,0 | seminaria | audytoryjne | 4,0 | 1,9 | 15 |
Zagospodarowanie użytków zielonych | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 7 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 8 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Dietetyka w żywieniu człowieka | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,8 | 7 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 8 |