Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Ekonomiczny - Turystyka i rekreacja (N1)

Sylabusy - pełny wykaz przedmiotów:

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
Bezpieczeństwo i higiena pracyprzedmiot wspólny
Ergonomiaprzedmiot wspólny
Etykaprzedmiot wspólny
Język angielski Iprzedmiot wspólny12 / 1
Język angielski IIprzedmiot wspólny13 / 1
Język angielski IIIprzedmiot wspólny14 / 1
Język francuski Iprzedmiot wspólny12 / 2
Język francuski IIprzedmiot wspólny13 / 2
Język francuski IIIprzedmiot wspólny14 / 2
Język hiszpański Iprzedmiot wspólny12 / 3
Język hiszpański IIprzedmiot wspólny13 / 3
Język hiszpański IIIprzedmiot wspólny14 / 3
Język niemiecki Iprzedmiot wspólny12 / 4
Język niemiecki IIprzedmiot wspólny13 / 4
Język niemiecki IIIprzedmiot wspólny14 / 4
Język rosyjski Iprzedmiot wspólny12 / 5
Język rosyjski IIprzedmiot wspólny13 / 5
Język rosyjski IIIprzedmiot wspólny14 / 5
Ochrona własności intelektualnejprzedmiot wspólny
Przygotowanie pracy dyplomowej do egzaminu dyplomowegoprzedmiot wspólny
Seminarium Iprzedmiot wspólny
Seminarium IIprzedmiot wspólny
Socjologiaprzedmiot wspólny
Technologie informacyjne w turystyceprzedmiot wspólny
Wpływ aktywności ruchowej na zdrowie człowieka Iprzedmiot wspólny
Wpływ aktywności ruchowej na zdrowie człowieka IIprzedmiot wspólny
Praktyka zawodowaprzedmiot wspólny
Ekologia i ochrona środowiskaprzedmiot wspólny
Ekonomiaprzedmiot wspólny
Fizjologia człowiekaprzedmiot wspólny
Historia architektury i sztukiprzedmiot wspólny
Prawoprzedmiot wspólny
Psychologiaprzedmiot wspólny
Zarządzanieprzedmiot wspólny
Animacja czasu wolnego w turystyce Iprzedmiot wspólny2 / 1
Animacja czasu wolnego w turystyce IIprzedmiot wspólny4 / 1
Bioklimatologiaprzedmiot wspólny
Ekonomika turystyki i rekreacjiprzedmiot wspólny
Finanse przedsiębiorstw Iprzedmiot wspólny1 / 1
Finanse przedsiębiorstw IIprzedmiot wspólny3 / 1
Fundusze europejskieprzedmiot wspólny
Geografia regionalna świataprzedmiot wspólny
Geografia turystyczna Polskiprzedmiot wspólny
Historia turystyki i sportuprzedmiot wspólny
Hotelarstwoprzedmiot wspólny
Komunikacja społeczna i negocjacje w biznesieprzedmiot wspólny
Krajoznawstwoprzedmiot wspólny
Kształtowanie warunków pracyprzedmiot wspólny
Kultura menedżerska Iprzedmiot wspólny1 / 1
Kultura menedżerska IIprzedmiot wspólny3 / 1
Logistyka w turystyceprzedmiot wspólny
Matematyka Iprzedmiot wspólny1 / 2
Matematyka IIprzedmiot wspólny3 / 1
Metodologia badań naukowych Iprzedmiot wspólny1 / 2
Metodologia badań naukowych IIprzedmiot wspólny3 / 2
Metody ilościowe w turystyceprzedmiot wspólny
Mody i systemy żywieniowe i ich wpływ na wydolność organizmu Iprzedmiot wspólny2 / 1
Mody i systemy żywieniowe i ich wpływ na wydolność organizmu IIprzedmiot wspólny4 / 1
Obsługa ruchu turystycznegoprzedmiot wspólny
Organizacja imprez turystycznychprzedmiot wspólny
Organizacja przedsiębiorstw turystycznych Iprzedmiot wspólny2 / 1
Organizacja przedsiębiorstw turystycznych IIprzedmiot wspólny4 / 1
Pedagogika czasu wolnegoprzedmiot wspólny
Podstawy gastronomiiprzedmiot wspólny
Podstawy statystyki i demografiiprzedmiot wspólny
Podstawy turystyki i rekreacjiprzedmiot wspólny
Polityka turystyczna w Unii Europejskiejprzedmiot wspólny
Prawo turystyczne i ubezpieczeńprzedmiot wspólny
Produkt turystyczny Iprzedmiot wspólny1 / 2
Produkt turystyczny IIprzedmiot wspólny3 / 3
Promocja i informacja w turystyceprzedmiot wspólny
Przedsiębiorczośćprzedmiot wspólny
Przestrzenne zagospodarowanie regionów Iprzedmiot wspólny2 / 2
Przestrzenne zagospodarowanie regionów IIprzedmiot wspólny4 / 2
Przewodnictwo i pilotaż wycieczekprzedmiot wspólny
Rachunkowość w turystyce Iprzedmiot wspólny2 / 3
Rachunkowość w turystyce IIprzedmiot wspólny4 / 3
Regionalna gospodarka turystyczna Iprzedmiot wspólny1 / 2
Regionalna gospodarka turystyczna IIprzedmiot wspólny3 / 3
Rynek usług turystycznych i rekreacyjnychprzedmiot wspólny
Samorząd terytorialny Iprzedmiot wspólny2 / 2
Samorząd terytorialny IIprzedmiot wspólny4 / 2
Technika pracy biurowej Iprzedmiot wspólny1 / 2
Technika pracy biurowej IIprzedmiot wspólny3 / 2
Turystyka biznesowa i kongresowa Iprzedmiot wspólny2 / 3
Turystyka biznesowa i kongresowa IIprzedmiot wspólny4 / 3
Turystyka różnych grup społecznych i wiekowychprzedmiot wspólny
Turystyka uzdrowiskowa, spa i wellnessprzedmiot wspólny
Turystyka wiejska i agroturystykaprzedmiot wspólny
Turystyka zagranicznaprzedmiot wspólny
Żywienie człowiekaprzedmiot wspólny
Podstawy informacji naukowejprzedmiot wspólny
Przysposobienie biblioteczne-onlineprzedmiot wspólny
Szkolenie BHPprzedmiot wspólny

Sylabusy - wykaz przedmiotów wspólnych dla specjalności:

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
Bezpieczeństwo i higiena pracyprzedmiot wspólny
Ergonomiaprzedmiot wspólny
Etykaprzedmiot wspólny
Język angielski Iprzedmiot wspólny12 / 1
Język angielski IIprzedmiot wspólny13 / 1
Język angielski IIIprzedmiot wspólny14 / 1
Język francuski Iprzedmiot wspólny12 / 2
Język francuski IIprzedmiot wspólny13 / 2
Język francuski IIIprzedmiot wspólny14 / 2
Język hiszpański Iprzedmiot wspólny12 / 3
Język hiszpański IIprzedmiot wspólny13 / 3
Język hiszpański IIIprzedmiot wspólny14 / 3
Język niemiecki Iprzedmiot wspólny12 / 4
Język niemiecki IIprzedmiot wspólny13 / 4
Język niemiecki IIIprzedmiot wspólny14 / 4
Język rosyjski Iprzedmiot wspólny12 / 5
Język rosyjski IIprzedmiot wspólny13 / 5
Język rosyjski IIIprzedmiot wspólny14 / 5
Ochrona własności intelektualnejprzedmiot wspólny
Przygotowanie pracy dyplomowej do egzaminu dyplomowegoprzedmiot wspólny
Seminarium Iprzedmiot wspólny
Seminarium IIprzedmiot wspólny
Socjologiaprzedmiot wspólny
Technologie informacyjne w turystyceprzedmiot wspólny
Wpływ aktywności ruchowej na zdrowie człowieka Iprzedmiot wspólny
Wpływ aktywności ruchowej na zdrowie człowieka IIprzedmiot wspólny
Praktyka zawodowaprzedmiot wspólny
Ekologia i ochrona środowiskaprzedmiot wspólny
Ekonomiaprzedmiot wspólny
Fizjologia człowiekaprzedmiot wspólny
Historia architektury i sztukiprzedmiot wspólny
Prawoprzedmiot wspólny
Psychologiaprzedmiot wspólny
Zarządzanieprzedmiot wspólny
Animacja czasu wolnego w turystyce Iprzedmiot wspólny2 / 1
Animacja czasu wolnego w turystyce IIprzedmiot wspólny4 / 1
Bioklimatologiaprzedmiot wspólny
Ekonomika turystyki i rekreacjiprzedmiot wspólny
Finanse przedsiębiorstw Iprzedmiot wspólny1 / 1
Finanse przedsiębiorstw IIprzedmiot wspólny3 / 1
Fundusze europejskieprzedmiot wspólny
Geografia regionalna świataprzedmiot wspólny
Geografia turystyczna Polskiprzedmiot wspólny
Historia turystyki i sportuprzedmiot wspólny
Hotelarstwoprzedmiot wspólny
Komunikacja społeczna i negocjacje w biznesieprzedmiot wspólny
Krajoznawstwoprzedmiot wspólny
Kształtowanie warunków pracyprzedmiot wspólny
Kultura menedżerska Iprzedmiot wspólny1 / 1
Kultura menedżerska IIprzedmiot wspólny3 / 1
Logistyka w turystyceprzedmiot wspólny
Matematyka Iprzedmiot wspólny1 / 2
Matematyka IIprzedmiot wspólny3 / 1
Metodologia badań naukowych Iprzedmiot wspólny1 / 2
Metodologia badań naukowych IIprzedmiot wspólny3 / 2
Metody ilościowe w turystyceprzedmiot wspólny
Mody i systemy żywieniowe i ich wpływ na wydolność organizmu Iprzedmiot wspólny2 / 1
Mody i systemy żywieniowe i ich wpływ na wydolność organizmu IIprzedmiot wspólny4 / 1
Obsługa ruchu turystycznegoprzedmiot wspólny
Organizacja imprez turystycznychprzedmiot wspólny
Organizacja przedsiębiorstw turystycznych Iprzedmiot wspólny2 / 1
Organizacja przedsiębiorstw turystycznych IIprzedmiot wspólny4 / 1
Pedagogika czasu wolnegoprzedmiot wspólny
Podstawy gastronomiiprzedmiot wspólny
Podstawy statystyki i demografiiprzedmiot wspólny
Podstawy turystyki i rekreacjiprzedmiot wspólny
Polityka turystyczna w Unii Europejskiejprzedmiot wspólny
Prawo turystyczne i ubezpieczeńprzedmiot wspólny
Produkt turystyczny Iprzedmiot wspólny1 / 2
Produkt turystyczny IIprzedmiot wspólny3 / 3
Promocja i informacja w turystyceprzedmiot wspólny
Przedsiębiorczośćprzedmiot wspólny
Przestrzenne zagospodarowanie regionów Iprzedmiot wspólny2 / 2
Przestrzenne zagospodarowanie regionów IIprzedmiot wspólny4 / 2
Przewodnictwo i pilotaż wycieczekprzedmiot wspólny
Rachunkowość w turystyce Iprzedmiot wspólny2 / 3
Rachunkowość w turystyce IIprzedmiot wspólny4 / 3
Regionalna gospodarka turystyczna Iprzedmiot wspólny1 / 2
Regionalna gospodarka turystyczna IIprzedmiot wspólny3 / 3
Rynek usług turystycznych i rekreacyjnychprzedmiot wspólny
Samorząd terytorialny Iprzedmiot wspólny2 / 2
Samorząd terytorialny IIprzedmiot wspólny4 / 2
Technika pracy biurowej Iprzedmiot wspólny1 / 2
Technika pracy biurowej IIprzedmiot wspólny3 / 2
Turystyka biznesowa i kongresowa Iprzedmiot wspólny2 / 3
Turystyka biznesowa i kongresowa IIprzedmiot wspólny4 / 3
Turystyka różnych grup społecznych i wiekowychprzedmiot wspólny
Turystyka uzdrowiskowa, spa i wellnessprzedmiot wspólny
Turystyka wiejska i agroturystykaprzedmiot wspólny
Turystyka zagranicznaprzedmiot wspólny
Żywienie człowiekaprzedmiot wspólny
Podstawy informacji naukowejprzedmiot wspólny
Przysposobienie biblioteczne-onlineprzedmiot wspólny
Szkolenie BHPprzedmiot wspólny

Sylabusy - wykaz przedmiotów niewchodzących w skład żadnego modułu:

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
Bezpieczeństwo i higiena pracyprzedmiot wspólny
Ergonomiaprzedmiot wspólny
Etykaprzedmiot wspólny
Język angielski Iprzedmiot wspólny12 / 1
Język angielski IIprzedmiot wspólny13 / 1
Język angielski IIIprzedmiot wspólny14 / 1
Język francuski Iprzedmiot wspólny12 / 2
Język francuski IIprzedmiot wspólny13 / 2
Język francuski IIIprzedmiot wspólny14 / 2
Język hiszpański Iprzedmiot wspólny12 / 3
Język hiszpański IIprzedmiot wspólny13 / 3
Język hiszpański IIIprzedmiot wspólny14 / 3
Język niemiecki Iprzedmiot wspólny12 / 4
Język niemiecki IIprzedmiot wspólny13 / 4
Język niemiecki IIIprzedmiot wspólny14 / 4
Język rosyjski Iprzedmiot wspólny12 / 5
Język rosyjski IIprzedmiot wspólny13 / 5
Język rosyjski IIIprzedmiot wspólny14 / 5
Ochrona własności intelektualnejprzedmiot wspólny
Przygotowanie pracy dyplomowej do egzaminu dyplomowegoprzedmiot wspólny
Seminarium Iprzedmiot wspólny
Seminarium IIprzedmiot wspólny
Socjologiaprzedmiot wspólny
Technologie informacyjne w turystyceprzedmiot wspólny
Wpływ aktywności ruchowej na zdrowie człowieka Iprzedmiot wspólny
Wpływ aktywności ruchowej na zdrowie człowieka IIprzedmiot wspólny
Praktyka zawodowaprzedmiot wspólny
Ekologia i ochrona środowiskaprzedmiot wspólny
Ekonomiaprzedmiot wspólny
Fizjologia człowiekaprzedmiot wspólny
Historia architektury i sztukiprzedmiot wspólny
Prawoprzedmiot wspólny
Psychologiaprzedmiot wspólny
Zarządzanieprzedmiot wspólny
Animacja czasu wolnego w turystyce Iprzedmiot wspólny2 / 1
Animacja czasu wolnego w turystyce IIprzedmiot wspólny4 / 1
Bioklimatologiaprzedmiot wspólny
Ekonomika turystyki i rekreacjiprzedmiot wspólny
Finanse przedsiębiorstw Iprzedmiot wspólny1 / 1
Finanse przedsiębiorstw IIprzedmiot wspólny3 / 1
Fundusze europejskieprzedmiot wspólny
Geografia regionalna świataprzedmiot wspólny
Geografia turystyczna Polskiprzedmiot wspólny
Historia turystyki i sportuprzedmiot wspólny
Hotelarstwoprzedmiot wspólny
Komunikacja społeczna i negocjacje w biznesieprzedmiot wspólny
Krajoznawstwoprzedmiot wspólny
Kształtowanie warunków pracyprzedmiot wspólny
Kultura menedżerska Iprzedmiot wspólny1 / 1
Kultura menedżerska IIprzedmiot wspólny3 / 1
Logistyka w turystyceprzedmiot wspólny
Matematyka Iprzedmiot wspólny1 / 2
Matematyka IIprzedmiot wspólny3 / 1
Metodologia badań naukowych Iprzedmiot wspólny1 / 2
Metodologia badań naukowych IIprzedmiot wspólny3 / 2
Metody ilościowe w turystyceprzedmiot wspólny
Mody i systemy żywieniowe i ich wpływ na wydolność organizmu Iprzedmiot wspólny2 / 1
Mody i systemy żywieniowe i ich wpływ na wydolność organizmu IIprzedmiot wspólny4 / 1
Obsługa ruchu turystycznegoprzedmiot wspólny
Organizacja imprez turystycznychprzedmiot wspólny
Organizacja przedsiębiorstw turystycznych Iprzedmiot wspólny2 / 1
Organizacja przedsiębiorstw turystycznych IIprzedmiot wspólny4 / 1
Pedagogika czasu wolnegoprzedmiot wspólny
Podstawy gastronomiiprzedmiot wspólny
Podstawy statystyki i demografiiprzedmiot wspólny
Podstawy turystyki i rekreacjiprzedmiot wspólny
Polityka turystyczna w Unii Europejskiejprzedmiot wspólny
Prawo turystyczne i ubezpieczeńprzedmiot wspólny
Produkt turystyczny Iprzedmiot wspólny1 / 2
Produkt turystyczny IIprzedmiot wspólny3 / 3
Promocja i informacja w turystyceprzedmiot wspólny
Przedsiębiorczośćprzedmiot wspólny
Przestrzenne zagospodarowanie regionów Iprzedmiot wspólny2 / 2
Przestrzenne zagospodarowanie regionów IIprzedmiot wspólny4 / 2
Przewodnictwo i pilotaż wycieczekprzedmiot wspólny
Rachunkowość w turystyce Iprzedmiot wspólny2 / 3
Rachunkowość w turystyce IIprzedmiot wspólny4 / 3
Regionalna gospodarka turystyczna Iprzedmiot wspólny1 / 2
Regionalna gospodarka turystyczna IIprzedmiot wspólny3 / 3
Rynek usług turystycznych i rekreacyjnychprzedmiot wspólny
Samorząd terytorialny Iprzedmiot wspólny2 / 2
Samorząd terytorialny IIprzedmiot wspólny4 / 2
Technika pracy biurowej Iprzedmiot wspólny1 / 2
Technika pracy biurowej IIprzedmiot wspólny3 / 2
Turystyka biznesowa i kongresowa Iprzedmiot wspólny2 / 3
Turystyka biznesowa i kongresowa IIprzedmiot wspólny4 / 3
Turystyka różnych grup społecznych i wiekowychprzedmiot wspólny
Turystyka uzdrowiskowa, spa i wellnessprzedmiot wspólny
Turystyka wiejska i agroturystykaprzedmiot wspólny
Turystyka zagranicznaprzedmiot wspólny
Żywienie człowiekaprzedmiot wspólny
Podstawy informacji naukowejprzedmiot wspólny
Przysposobienie biblioteczne-onlineprzedmiot wspólny
Szkolenie BHPprzedmiot wspólny

Sylabusy - wykaz przedmiotów niewchodzących w skład żadnego bloku obieralnego:

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
Bezpieczeństwo i higiena pracyprzedmiot wspólny
Ergonomiaprzedmiot wspólny
Etykaprzedmiot wspólny
Ochrona własności intelektualnejprzedmiot wspólny
Przygotowanie pracy dyplomowej do egzaminu dyplomowegoprzedmiot wspólny
Seminarium Iprzedmiot wspólny
Seminarium IIprzedmiot wspólny
Socjologiaprzedmiot wspólny
Technologie informacyjne w turystyceprzedmiot wspólny
Wpływ aktywności ruchowej na zdrowie człowieka Iprzedmiot wspólny
Wpływ aktywności ruchowej na zdrowie człowieka IIprzedmiot wspólny
Praktyka zawodowaprzedmiot wspólny
Ekologia i ochrona środowiskaprzedmiot wspólny
Ekonomiaprzedmiot wspólny
Fizjologia człowiekaprzedmiot wspólny
Historia architektury i sztukiprzedmiot wspólny
Prawoprzedmiot wspólny
Psychologiaprzedmiot wspólny
Zarządzanieprzedmiot wspólny
Bioklimatologiaprzedmiot wspólny
Ekonomika turystyki i rekreacjiprzedmiot wspólny
Fundusze europejskieprzedmiot wspólny
Geografia regionalna świataprzedmiot wspólny
Geografia turystyczna Polskiprzedmiot wspólny
Historia turystyki i sportuprzedmiot wspólny
Hotelarstwoprzedmiot wspólny
Komunikacja społeczna i negocjacje w biznesieprzedmiot wspólny
Krajoznawstwoprzedmiot wspólny
Kształtowanie warunków pracyprzedmiot wspólny
Logistyka w turystyceprzedmiot wspólny
Metody ilościowe w turystyceprzedmiot wspólny
Obsługa ruchu turystycznegoprzedmiot wspólny
Organizacja imprez turystycznychprzedmiot wspólny
Pedagogika czasu wolnegoprzedmiot wspólny
Podstawy gastronomiiprzedmiot wspólny
Podstawy statystyki i demografiiprzedmiot wspólny
Podstawy turystyki i rekreacjiprzedmiot wspólny
Polityka turystyczna w Unii Europejskiejprzedmiot wspólny
Prawo turystyczne i ubezpieczeńprzedmiot wspólny
Promocja i informacja w turystyceprzedmiot wspólny
Przedsiębiorczośćprzedmiot wspólny
Przewodnictwo i pilotaż wycieczekprzedmiot wspólny
Rynek usług turystycznych i rekreacyjnychprzedmiot wspólny
Turystyka różnych grup społecznych i wiekowychprzedmiot wspólny
Turystyka uzdrowiskowa, spa i wellnessprzedmiot wspólny
Turystyka wiejska i agroturystykaprzedmiot wspólny
Turystyka zagranicznaprzedmiot wspólny
Żywienie człowiekaprzedmiot wspólny
Podstawy informacji naukowejprzedmiot wspólny
Przysposobienie biblioteczne-onlineprzedmiot wspólny
Szkolenie BHPprzedmiot wspólny

Sylabus - wykaz przedmiotów wchodzących skład bloku obieralnego 12

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
Język angielski Iprzedmiot wspólny12 / 1
Język francuski Iprzedmiot wspólny12 / 2
Język hiszpański Iprzedmiot wspólny12 / 3
Język niemiecki Iprzedmiot wspólny12 / 4
Język rosyjski Iprzedmiot wspólny12 / 5

Sylabus - wykaz przedmiotów wchodzących skład bloku obieralnego 13

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
Język angielski IIprzedmiot wspólny13 / 1
Język francuski IIprzedmiot wspólny13 / 2
Język hiszpański IIprzedmiot wspólny13 / 3
Język niemiecki IIprzedmiot wspólny13 / 4
Język rosyjski IIprzedmiot wspólny13 / 5

Sylabus - wykaz przedmiotów wchodzących skład bloku obieralnego 14

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
Język angielski IIIprzedmiot wspólny14 / 1
Język francuski IIIprzedmiot wspólny14 / 2
Język hiszpański IIIprzedmiot wspólny14 / 3
Język niemiecki IIIprzedmiot wspólny14 / 4
Język rosyjski IIIprzedmiot wspólny14 / 5

Sylabus - wykaz przedmiotów wchodzących skład bloku obieralnego 2

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
Animacja czasu wolnego w turystyce Iprzedmiot wspólny2 / 1
Mody i systemy żywieniowe i ich wpływ na wydolność organizmu Iprzedmiot wspólny2 / 1
Organizacja przedsiębiorstw turystycznych Iprzedmiot wspólny2 / 1
Przestrzenne zagospodarowanie regionów Iprzedmiot wspólny2 / 2
Rachunkowość w turystyce Iprzedmiot wspólny2 / 3
Samorząd terytorialny Iprzedmiot wspólny2 / 2
Turystyka biznesowa i kongresowa Iprzedmiot wspólny2 / 3

Sylabus - wykaz przedmiotów wchodzących skład bloku obieralnego 4

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
Animacja czasu wolnego w turystyce IIprzedmiot wspólny4 / 1
Mody i systemy żywieniowe i ich wpływ na wydolność organizmu IIprzedmiot wspólny4 / 1
Organizacja przedsiębiorstw turystycznych IIprzedmiot wspólny4 / 1
Przestrzenne zagospodarowanie regionów IIprzedmiot wspólny4 / 2
Rachunkowość w turystyce IIprzedmiot wspólny4 / 3
Samorząd terytorialny IIprzedmiot wspólny4 / 2
Turystyka biznesowa i kongresowa IIprzedmiot wspólny4 / 3

Sylabus - wykaz przedmiotów wchodzących skład bloku obieralnego 1

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
Finanse przedsiębiorstw Iprzedmiot wspólny1 / 1
Kultura menedżerska Iprzedmiot wspólny1 / 1
Matematyka Iprzedmiot wspólny1 / 2
Metodologia badań naukowych Iprzedmiot wspólny1 / 2
Produkt turystyczny Iprzedmiot wspólny1 / 2
Regionalna gospodarka turystyczna Iprzedmiot wspólny1 / 2
Technika pracy biurowej Iprzedmiot wspólny1 / 2

Sylabus - wykaz przedmiotów wchodzących skład bloku obieralnego 3

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
Finanse przedsiębiorstw IIprzedmiot wspólny3 / 1
Kultura menedżerska IIprzedmiot wspólny3 / 1
Matematyka IIprzedmiot wspólny3 / 1
Metodologia badań naukowych IIprzedmiot wspólny3 / 2
Produkt turystyczny IIprzedmiot wspólny3 / 3
Regionalna gospodarka turystyczna IIprzedmiot wspólny3 / 3
Technika pracy biurowej IIprzedmiot wspólny3 / 2