Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Rybactwo (N1)
specjalność: Eksploatacja rybackich zasobów środowiska wodnego
Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Praktyki zawodowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba tygodni |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Letnia praktyka zawodowa | egzamin | 7,0 | praktyki | praktyczne | 7,0 | 2,0 | 6 |
Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ekonomia, zarządzanie i elementy prawa | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biologia ryb | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
Fizjologia ryb | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
Systematyka ryb | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |