Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 14 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Aspekty inżynierskie w technologii żywności pochodzenia roślinnego | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
Aspekty inżynierskie w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
Podstawy fizjologii żywienia | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 15 |
Podstawy żywienia człowieka | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Projektowanie nowych produktów żywnościowych | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 15 |
Technologia żywności pochodzenia wodnego | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |