Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |
Etyka zawodowa | przedmiot wspólny | | 6 / 2 |
Filozofia przyrody | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Język angielski | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Język niemiecki | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Ochrona własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Prawo gospodarcze | przedmiot wspólny | | |
Rachunkowość w produkcji ogrodniczej | przedmiot wspólny | | |
Socjologia przestrzeni | przedmiot wspólny | | 6 / 1 |
Socjologiczne aspekty ochrony środowiska | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Zarządzanie i marketing w ogrodnictwie | przedmiot wspólny | | |
Biologia molekularna | przedmiot wspólny | | |
Doświadczalnictwo | przedmiot wspólny | | |
Kształtowanie krajobrazu i ochrona przyrody | przedmiot wspólny | | |
Rośliny zmodyfikowane genetycznie | przedmiot wspólny | | |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne produktów ogrodniczych | przedmiot wspólny | | |
Dobory drzew i krzewów | przedmiot wspólny | | |
Florystyka | przedmiot wspólny | | |
Historia upraw warzyw | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Integrowana produkcja owoców | przedmiot wspólny | | |
Integrowana produkcja warzyw | przedmiot wspólny | | |
Kwiaty jadalne | przedmiot wspólny | | 7 / 1 |
Ocena jakości po zbiorze i przechowywaniu produktów ogrodniczych | przedmiot wspólny | | |
Owoce leśne i możliwości ich produkcji na różnych stanowiskach | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Projektowanie sadów i jagodników z wykorzystaniem programów komputerowych | przedmiot wspólny | | |
Przygotowanie pracy magisterskiej i do egzaminu dyplomowego | przedmiot wspólny | | |
Rozpoznawanie drzew i krzewów w stanie bezlistnym | przedmiot wspólny | | |
Rośliny na suche bukiety | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Sterowanie wzrostem i rozwojem roślin ozdobnych | przedmiot wspólny | | |
Sterowanie wzrostem i rozwojem roślin sadowniczych | przedmiot wspólny | | |
Szkółkarstwo bylin | przedmiot wspólny | | |
Trawy ozdobne | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Uprawy sadownicze na terenach zdegradowanych i zantropogenizowanych | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Współczesne trendy w kształtowaniu terenów zieleni | przedmiot wspólny | | |
Współczesne trendy w warzywnictwie | przedmiot wspólny | | |
Wybrane zagadnienia z sadownictwa | przedmiot wspólny | | |
Wybrane zagadnienia z warzywnictwa i zielarstwa | przedmiot wspólny | | |
Właściwości dietetyczne i lecznicze roślin warzywnych i zielarskich | przedmiot wspólny | | |
Zbiór ziół ze stanowisk naturalnych | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Znaczenie produktów ogrodniczych w zdrowym odżywianiu | przedmiot wspólny | | 7 / 2 |
Zrównoważona produkcja roślin ozdobnych | przedmiot wspólny | | |
Biologia nasion | Produkcja owoców, warzyw i ziół | | |
Nowe kierunki w produkcji i zastosowaniu roślin ozdobnych | Rośliny ozdobne i kształtowanie terenów zieleni | | |
Pielęgnacja drzew i krzewów w terenach zieleni | Rośliny ozdobne i kształtowanie terenów zieleni | | |
Projektowanie terenów zieleni | Rośliny ozdobne i kształtowanie terenów zieleni | | |
Przedłużanie trwałości roślin ozdobnych | Rośliny ozdobne i kształtowanie terenów zieleni | | |
Rośliny rabatowe i kwietnikowe | Rośliny ozdobne i kształtowanie terenów zieleni | | |
Urządzanie terenów zieleni | Rośliny ozdobne i kształtowanie terenów zieleni | | |
Warzywa i owoce tropikalne | Produkcja owoców, warzyw i ziół | | |
Winnice, sady i jagodniki w gospodarstwach agroturystycznych | Produkcja owoców, warzyw i ziół | | |
Światowy i krajowy rynek owoców i warzyw | Produkcja owoców, warzyw i ziół | | |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie - Bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa | przedmiot wspólny | | |